Rozpáľte grily!

Spolu so začiatkom dovolenkovej sezóny sa začína aj grilovacia sezóna. Z grilov sa šíri vôňa šťavnatých steakov, klobás, kukurice a inej sezónnej zeleniny, syry sa topia pod fóliou alebo zemiaky mäknú a stôl je už pokrytý chrumkavým pečivom, šalátmi, dipmi a lahodnými omáčkami. Záhrada je plná hostí. Všetci si vychutnávajú dobré jedlo a želajú si, aby sa večer nikdy neskončil. 

S našou malou pomocou už nemusia. Okrem skvelých pochúťok môžete tento rok pre svojich hostí pripraviť aj praktické koberčeky na sedenie. Sú mäkké, pohodlné a vďaka protišmykovej vrstve dokonale izolujú od studenej zeme. Hostia môžu pokračovať v príjemnej konverzácii, pretože s postupujúcim večerom sa teplo už nebude obmedzovať len na tých, ktorí stoja pri grile.

dovnitr-ven_21052024

Čo si vybrať?

Zaujíma vás, ktorý koberček z našej ponuky je vhodný do exteriéru? Odpoveď je jednoduchá: všetky. Každý z nich sa dá veľmi ľahko prať a sušiť. Aby sme vám pomohli zostať štýloví, pripravili sme pre vás výber koberčekov, ktoré sú ideálne na grilovanie.

Nepostrádateľné kruhy

grilovani_03072024_1

Na TANČIACOM NEBI alebo červenom AUM je snáď nemožné viesť iné rozhovory ako harmonické. Kruhové koberčeky v žiarivých odtieňoch môžete obsadiť sami alebo k sebe prizvať niekoho blízkeho.

Pravidelná zábava

grilovani_03072024_2

Pozvite medzi svojich hostí ROMANA. Bežný koberček s nízkym vlasom je okrem iného k dispozícii v odtieni horúceho uhlia. Obdĺžnikový koberček HILLS je k dispozícii aj vo veľkosti 70 x 120 cm, ktorá je tak akurát pre dvoch. Ak vás niekto zaujme na grilovacej párty, čo myslíte, že povie, keď ho v ten istý večer pozvete na "hory"?

Každé stretnutie je niečím výnimočné

grilovani_03072024_3

Grilovanie má svoje vlastné pravidlá. To však nemusí platiť pre koberčeky. Na nepravidelnom koberčeku KARIM 21 si môžete vybrať medzi studenými a teplými odtieňmi. Na oboch vám bude teplo. Rubínový koberček MELANGE spoľahlivo spríjemní atmosféru. Zaoblené rohy sú doplnené takým vysokým vlasom, že je radosť sa do neho zaboriť.

Víc je víc

Koberečky značky GRUND elegantně vyřeší potíž, kam umístit všechny přátele a známé, které chcete na své grilovačce mít. S jejich malou pomocí vaši hosté prožijí letní večer, na jaký se nezapomíná.