Retro koberčeky – ideálne na leto

Kde sme vás práve zastihli? Na lehátku pri rybníku? V stane pri rieke? V chate v horách? A nie je to ten istý rybník, tá istá rieka a tie isté hory, kam vaša rodina občas chodí, odkedy si pamätáte? Leto je obdobie roka, keď si všetci užívame trochu retro. Preto sme sa rozhodli zaspomínať si aj my.

retro_02

Značka GRUND je tu s vami od roku 1990. Od našich začiatkov v prázdnej izbe mojej babičky sme sa rozrástli na spoločnosť, ktorá je známa po celom svete vďaka kvalite svojich výrobkov. Prvý koberček, ktorý sme vyrobili, stále visí v našej výstavnej miestnosti v Mladých Bukách. Pripomína nám, ako ďaleko sme sa odvtedy dostali.

retro_03

Retro koberčeky v retro štýle

Aj v našej aktuálnej ponuke nájdete niekoľko kúskov, ktoré sú ideálne pre retro štýl. Niektoré z nich si získali takú obľubu a v našej ponuke sa udržali tak dlho, že ich možno bez preháňania označiť za retro koberčeky. To je aj prípad koberčeka PUNTO. Žíhanie bolo kedysi veľkou módou a svojich priaznivcov si zachováva dodnes. Keď k tomu pridáte marhuľový alebo zelený odtieň, získate koberček, ktorý žije v retro štýle.

retro_04

V retro tvare

Časy, keď jediný prijateľný tvar bol okrúhly ako gramofónová platňa a vlasy sa česali čo najvyššie, pripomína koberček KARIM 18 a koberček s príznačným názvom RETRO. Spolu s nimi dostane každý interiér nádych toho najlepšieho, čo retro štýl ponúka.

retro_05

Retro perly

Priesečník medzi starou a novou verziou predstavuje koberček COLANI 35. Retro štýl je definovaný výberom farieb, moderný nepravidelným vzorom. Ak hľadáte skutočný retro vzhľad vo farbe a tvare, siahnite po koberčeku JEWEL v modrej farbe. Koberček MERKUR tiež nabáda k spomienkam, so vzorom podobným stavebnici z nášho detstva.

Trochu spomienok

Podľa niektorých teórií možno za retro považovať to, čo bolo vytvorené pred 20 alebo 30 rokmi. Vzhľadom na našu viac ako 30-ročnú históriu nám možno teraz, uprostred leta, dovolíte trochu si zaspomínať. Ako inak ako prostredníctvom koberčekov, ktoré pre vás stále s radosťou vytvárame.