Predložky pre bezpečný domov

Domov je miesto, kde sa chceme cítiť bezpečne. Predložka je malá zmena, ktorá môže výrazne zvýšiť bezpečnosť nášho domova. Platí to pre všetky miestnosti, nielen pre neslávne známu kráľovnú domácich nehôd, našu kúpeľňu.

Proti pošmyknutiu protišmyková úprava

bezpeci_08102024_02

Pre väčšiu bezpečnosť vo vašej domácnosti sme takmer každú predložku vybavili kvalitnou protišmykovou vrstvou. Táto vrstva zaisťuje, že predložka vždy zostane na svojom mieste a zabraňuje pošmyknutiu. Ušmyknutie je spolu s neprekonaním prekážky najčastejšou príčinou nehôd v kúpeľni. Schopnosť predložky zostať vždy tam, kam ju položíte, oceníte aj v akejkoľvek inej miestnosti, kde je na podlahe hladký a tvrdý povrch.

S trochou starostlivosti vydržia naozaj dlho

bezpeci_08102024_03

Je dôležité starať sa o protišmykovú vrstvu, aby vydržala čo najdlhšie. Dbajte na pravidelné umývanie predložky, ideálne raz týždenne. Pred opätovným uložením predložky sa uistite, že je skutočne suchá. Vlhká predložka nemá ani zďaleka také dobré vlastnosti. Môže dokonca viesť k vzniku plesní, čomu sa dá veľmi ľahko zabrániť. Predložku môžete sušiť v sušičke bez toho, aby ste akokoľvek poškodili protišmykovú vrstvu. Hneď ako spozorujete zníženú priľnavosť predložky alebo objavíte známky opotrebovania, je čas na novú. Zvyčajne sa tak stane oveľa neskôr, ako zaručuje záruka predĺžená až na 5 rokov.

Protišmykovou úpravou to nekončí

bezpeci_08102024_04

Predložky a koberčeky GRUND sa môžu pochváliť ďalšími vlastnosťami, ktoré prispievajú k bezpečnosti vášho domova:

  • Sú hypoalergénne, takže sú vhodné aj pre ľudí, pre ktorých predstavujú domáce textílie určité riziko. 
  • Sú antibakteriálne, baktérie v nich nenachádzajú živnú pôdu, a tak nemajú dôvod sa v nich zdržiavať.
  • Sú vodoodpudivé, čo si môžete ľahko overiť, keď na ne stúpite mokrou nohou.
  • Sú rýchloschnúce a na ďalšie použitie budú pripravené oveľa skôr ako iné bežné koberce.
  • Sú teplé, takže zabraňujú prechladnutiu studenej podlahy.

GRUND pre bezpečnosť

bezpeci_08102024_05

V spoločnosti GRUND nám záleží na vašej bezpečnosti, preto ponúkame aj ďalšie produkty, ktoré sú priamo určené na zvýšenie bezpečnosti vášho domova. Okrem rôznych protišmykových zábradlí do vane a sprchy ponúkame celý rad bezpečnostných zábradlí. Nie sú určené len pre starších ľudí alebo osoby so zníženou pohyblivosťou. Sú tu pre každého, kto sa chce vo svojom dome cítiť bezpečnejšie.