Bezpečnosť v detských kúpeľniach

Detskú kúpeľňu netvoria obkladačky, dlaždice, ba ani umývadlo. Tvoria ju doplnky. Práve s ich pomocou možno detskú kúpeľňu prispôsobiť meniacemu sa vkusu detí. Koberčeky a doplnky od spoločnosti GRUND navyše robia detskú kúpeľňu bezpečnejšou.

koupelna-deti_21102024_03

Ako pre veľkých

Keď navštívite kúpeľňové štúdio s požiadavkou na detskú kúpeľňu, neodchádzate s návrhom na obkladačky s ružovými srdiečkami a vaňou v tvare auta. Spravidla vám poradia, aby ste si vybrali z rovnakého sortimentu ako pre dospelých, možno len s farbami, ktoré sa dieťaťu naozaj páčia. Čaro detských kúpeľní spočíva v tom, že ich nakoniec vybavíte koberčekmi a doplnkami, ktoré im dodajú potrebnú hravosť. Koniec koncov, detský vkus sa s pribúdajúcim vekom neustále mení. To, čo sa im páči dnes, nemusí platiť zajtra. Podložky a doplnky sú jednoduchým spôsobom, ako za rozumné peniaze zmeniť vzhľad detskej kúpeľne vždy, keď to bude potrebné.

koupelna-deti_21102024_02

Hlavne bezpečne

Kúpeľňa je najrizikovejším miestom v domácnosti. Na spôsobenie nehody stačí klzká podlaha. Pre detské kúpeľne to platí dvojnásobne. Deti sú živel, ktorý sa ťažko krotí. Kúpanie si nevedia predstaviť bez špliechania a umytie rúk im stačí na vytopenie kúpeľne. Umývadlá a ďalšie doplnky GRUND sú jednoduchým pomocníkom. Hravý záves do vane udrží vodu zväčša tam, kde má byť. Koberček so spoľahlivou protišmykovou úpravou sa postará o to, aby si deti aspoň trochu osušili bosé nohy, než vybehnú z vane rovno za ďalším dobrodružstvom.

koupelna-deti_21102024_04

GRUND rastie s vami

V našej ponuke nájdete koberčeky a doplnky pre deti všetkých vekových kategórií. Malé deti, ktoré sa ešte len začínajú orientovať vo svete, ocenia koberčeky jednoduchých tvarov a pestrých farieb. Pre o niečo staršie deti máme koberčeky a doplnky, ktoré sa venujú ich záľubám. Najstaršie deti ocenia jednoduchý štýl inšpirovaný Škandináviou. Pre všetky deti máme v ponuke bezpečné poličky, do ktorých sa veci odkladajú a nie len odkladajú, alebo doplnky v pestrých farbách, aké majú rady.

Detské kúpeľne sú dnes veľkým trendom. Prinášajú rodinám pokoj, pretože mamičky sa už nemusia obávať, že zrkadlo bude opäť postriekané a umývadlo plné zubnej pasty. Navyše pripravujú deti na to, čo ich čaká. Od útleho veku sa učia, že hygiena bude jedného dňa na nich. Na grundhome.sk nájdete všetko, čo by ste si v detskej kúpeľni mohli priať. A to v dizajne, ktorý ocení každé dieťa.