7 dôvodov, prečo kúpeľňovú predložku

Premýšľate o zútulnení svojho domova teplým koberčekom? Pripravili sme pre vás sedem dôvodov, prečo premeniť svoje myšlienky na skutočnosť.

1. Dizajn

7-duvodu-proc_2

Koberčeky GRUND sú jedným slovom krásne. Niektoré kusy navrhli svetoznámi dizajnéri ako Luigi Colani, Karim Rashid alebo Blanka Matragi. Iné sú dielom našich vlastných dizajnérov. A aký je kľúč k navrhovaniu koberčekov týmito ľuďmi s vycibreným vkusom? Tým, čo by chceli pre svoje vlastné domovy. 

2. Pohodlie

7-duvodu-proc_3

Táto jeseň nám už ukázala, aké dôležité je udržiavať nohy v suchu a teple. Koberčeky GRUND sú navrhnuté tak, aby dokonale izolovali. Vaše nohy sa môžu zabárať aj do najnižšieho vlasu a stále budú v teple a pohodlí. Niet divu, že ich naši zákazníci používajú aj v iných miestnostiach.

3. Bezpečnosť

7-duvodu-proc_4

Prevažná väčšina našich predložiek a koberčekov má spoľahlivú protišmykovú vrstvu, ktorá zostáva rovnako funkčná aj po opakovanom praní. Protišmyková úprava má obrovské výhody najmä vo vlhkom prostredí kúpeľne, ale oceníte ju napríklad aj v detských izbách.

4. Jednoduchá údržba

7-duvodu-proc_5

Koberčeky sa môžu prať pri 40 °C. A sušenie? To je hračka. Budú suché na slnku skôr, než sa nazdáte. Ak vám sušenie v sušičke vyhovuje viac, sušte aj tu. Koberčeky prežijú automatické sušenie bez zmeny.

5. Antibakteriálny povrch

7-duvodu-proc_6

Koberčeky a predložky GRUND sú navrhnuté tak, aby na nich baktérie nemali záujem priľnúť. Spoľahlivý antibakteriálny povrch oceníte nielen v kúpeľniach, ale aj v drsnom prostredí vašej toalety. 

6. Ekológia

7-duvodu-proc_7

Ekológia je pre nás veľmi dôležitá, a preto ju začleňujeme do všetkých našich aktivít. Ekologické postupy sú neoddeliteľnou súčasťou výroby. Ekologické sú aj samotné výrobky. Napríklad z hľadiska ich zloženia, ako napríklad rad CONCORDIA s významným podielom recyklovaných látok. Navyše sú vám blízke. Odpadá tak zdĺhavá a ekologicky zaťažujúca preprava.

7. Kvalita

7-duvodu-proc_8

Na prevažnú väčšinu našich výrobkov nájdete záruku predĺženú na 5 rokov. Zo skúseností našich zákazníkov však vieme, že vydržia oveľa dlhšie. V čistej prírode podhoria Krkonôš ich pre vás šijeme tak, aby ste si ich výhody mohli užívať naozaj dlho.

Čo si myslíte, sú to dobré dôvody na to, aby ste koberčeky GRUND privítali vo svojej domácnosti?